Een kleine greep van de ruim 30 verkochte werken van Kouw-Art.

uit 1994 tot 2009 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

De hond eruit

2005

De  hond eruit is opgezet met copic marker en afgewerkt met rubber cement en spuitbus. Lastig karweitje, lastige hond. Allebei de deur uit !  

Have you seen the spider ?

2004

Draai het kunstwerk 180 graden en de spin komt tevoorschijn.

Je bent me d´r eendje

2004

Het eendje in het bad, je bent me er eentje. De maat 85x130 cm is een benadering van de werkelijke maat.

Tekkel

2004

Zo dat is een enorme tekkel !

Exit

2004

Werk gemaakt in opdracht om een entree van een  flat aan de Newa te Amstelveen kleur bij te brengen.

Toverfee

2003

De toverfee met zijn toverstokje...voordat je het weet ben je een kikker. De maat 150x60 cm is een benadering van de werkelijke maat.

Cowboy (Kouwboy)

2003

De Cowboy, klaar om te schieten!

Listen to the old man

2003

Niet zo eigenwijs, luister eens naar je oude heer.

De ballen vliegen om je oren

2003

Lekker potje voetballen op de training. De ballen vliegen om je oren. Ik ga de kantine maar weer in om aan de bar te hangen. De maat 35x70 cm is een benadering van de werkelijke maat.

Meneer, U komt wel heel dicht bij mij...

2002

Wat een verrassing....

Siliconen?

2005

Siliconen, een genot om naar te kijken...  

Hermanus Brood

2002

Herman Brood heb ik altijd bewonderd. Natuurlijk mag deze niet ontbreken in de Kouw-Art collectie. Verkocht aan Herman (nee een andere muzikant) , dus ik heb weer een andere Herman Brood gemaakt.

Who´s Aphex twin?

2002

Iedereen kent hem wel Richard D. James, de man achter Aphex Twin. Veel van mijn werk is gemaakt op de muziek van Aphex Twin en dan krijg je een keer dat hij zelf op het doek terecht komt. De maat 40x120 cm is een benadering van de werkelijke maat.  

Play soccer

2001

Een potje voetbal spelen op straat of op een veldje is het onderwerp van dit werk. De keeper vangt de bal. Elementen van Ajax en Feyenoord zijn in dit werk aanwezig. Het werk is groten deels met spuitbus bewerkt.

Slinky

2009

Slinky the dog , wie kent um...niet?

Ground-Zero

2001

Ground-Zero op 11 september 2001. De verwoesting door terroristen die met twee vliegtuigen de  WTC torens naar beneden haalden. Werk is verkocht in Amerika.

Regenjas

2001

Heerlijk eindelijk weer eens een koude, natte douche over je heen. De maat 145x80 cm is een schatting van de werkelijke maat.

Top voetbal ?

1998

Top voetbal, elleboogje hier, elleboogje daar, even na trappen als de scheids niet kijkt. Ja betaald voetbal, ga maar liggen voor de penalty.

Dreaming of me

1995

' Dreaming of me'  heeft een rijk scala aan materialen in zich zoals acryl, autolak, rubbercement en o.i. inkt. Het hoofd met al zijn emoties in zich zwevend in een ruimte waar dromen bij een komen. Dromen die je zelf maakt, dromen over je zelf.

The great escape

1994

' The great escape'  is opgebouwd met copic marker en uitgewerkt met potlood en acryl verf. Helaas is dit mijn beste foto. Er is een gliche in de maak die ik verder ga uit werken met dezelfde materialen als het origineel en zal naar verwachting eind 2014 klaar zijn. De koper van dit werk mag mij altijd mailen om een betere foto te sturen via deze link: http://www.kouw.eu/reageer/site/0.html#.UdL-Y9jHyVQ