De boom in het Amsterdamse Bos met fragmenten die steeds terug komen. Foto's op diasec.dus u heeft geen omkijk naar dure lijsten en komt de foto helemaal tot zijn recht doordat deze kaal aan de muur hangt. De foto is beschermd met een acryl laag, voorzien van een ophangsysteem. Ook uitgeprint met een unieke oplage van 3 op bariet papier.

uit 2010 tot 2010 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

The sign

2010

De foto 'waiting for the sign'  heb ik gebruikt voor 'the sign'. We hebben allemaal wel zo onze gedachtens over het bestaan van het bovennatuurlijke. Vliegende schotels.... zo'n 15 jaar geleden heb ik iets gezien. Ik zag het van kilometers ver opkomen. Een fel licht, het vloog zo snel, voordat ik het door had vloog het 10 a 15 meter voor mijn ogen een meter over de daken. Het was maximaal 1.50 meter lang en daar heb ik dit ontwerp aan gewijd. Heb de schotel zo gemaakt  zoals ik het zag vliegen met als achtergrond de omgeving waaruit ik het zag verschijnen... Toeval of niet dat ik daar naar verhuisd ben en nu daar nog steeds woon. Dit ontwerp heeft 1 unieke uitgave en is voorzien van een fine-art digigrafi stempel van Peter Paul Huf. Het werk is tevens voorzien van een certificaat van echtheid en stempel door Kouw-Art. Dit ontwerp word momenteel verder uitgewerkt en zal later in een oplage van 3 verschijnen met veel extra's  

Waiting for the sign

2010

Deze foto is genomen in het Amsterdamse Bos met een sluitertijd van 15-30 sec. Foto's zijn in photoshop spiegelend bewerkt en uitgeprint door Peter Paul Huf. De prints zijn op diasec geplakt en kunnen kaal aan de muur worden gehangen zonder lijst. De prints hebben een unieke oplage van 3 stuks en zijn voorzien van een fine-art digigrafi stempel van P.P.Huf. Het werk is tevens voorzien van een certificaat van echtheid en stempel door Kouw-Art. De foto is ook leverbaar in een oplage van 3 geprint op bariet papier.

Waiting for the sign 2

2010

Deze foto is genomen in het Amsterdamse Bos met een sluitertijd van 15-30 seconden. Foto's zijn in photoshop spiegelend bewerkt en uitgeprint door Peter Paul Huf. De prints zijn op diasec geplakt en kunnen kaal aan de muur worden gehangen zonder lijst. Ze hebben een unieke oplage van 3 stuks en zijn voorzien van een fine-art digigrafi stempel van Peter Paul Huf. Het werk is tevens voorzien van een certificaat van echtheid en stempel door Kouw-Art. Ook leverbaar in een oplage van 3 geprint op bariet papier.

Made you too big

2010

The Sign en Waiting for the sign samengesmolten in een kunstwerk. Oplage 3. Verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Alle uitgeprint met 8 kleuren Epson UltraChrome K3 inkt op 320 gm2 gloss Baryta Harman by Hahnemuhle.

Contact

2010

Deze foto is genomen in het Amsterdamse Bos met een sluitertijd van 15-30 seconden. Foto's zijn in photoshop spiegelend bewerkt en uitgeprint door Peter Paul Huf. De prints zijn op diasec geplakt en kunnen kaal aan de muur worden gehangen zonder lijst. De prints hebben een unieke oplage van 3 stuks en zijn voorzien van een fine-art digigrafi stempel van Peter Paul Huf. Het werk is tevens voorzien van een certificaat van echtheid en een stempel door Kouw-Art . Ook leverbaar in een oplage van 3 geprint op bariet papier.    

Contact 2

2010

Deze foto is genomen in het Amsterdamse Bos met een sluitertijd van 15-30 seconden. Foto's zijn in photoshop spiegelend bewerkt en uitgeprint door Peter Paul Huf. De prints zijn op diasec geplakt en kunnen kaal aan de muur worden gehangen zonder lijst. De prints hebben een unieke oplage van 3 stuks en zijn voorzien van een fine-art digigrafi stempel van Peter Paul Huf. Het werk is tevens voorzien van een certificaat van echtheid en een stempel door Kouw-Art. Ook leverbaar in een oplage van 3 geprint op bariet papier.