De boom in het Amsterdamse Bos met fragmenten die steeds terug komen. Foto's op diasec.dus u heeft geen omkijk naar dure lijsten en komt de foto helemaal tot zijn recht doordat deze kaal aan de muur hangt. De foto is beschermd met een acryl laag, voorzien van een ophangsysteem. Ook uitgeprint met een unieke oplage van 3 op bariet papier.

uit 2010 tot 2010 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

The sign

2010

De foto 'waiting for the sign'  heb ik gebruikt voor 'the sign'. Engelen bestaan niet? Ik hoor Borsato wat zingen? Natuurlijk wacht u maar op het seintje van uw leven. Dit werk beeld uit; Aardsengel Michael die mij even heerlijk wakker schud. Dit ontwerp heeft 1 unieke uitgave en is voorzien van een certificaat van echtheid en stempel door Kouw-Art. Dit ontwerp word momenteel verder uitgewerkt en zal later in een oplage van 3 verschijnen met veel extra's  

Waiting for the sign

2010

Deze foto is genomen in het Amsterdamse Bos met een sluitertijd van 15-30 seconden. Foto is in photoshop spiegelend bewerkt en uitgeprint door Peter Paul Huf. Formaat 35x40 cm is op diasec geplakt en kunnen kaal aan de muur worden gehangen zonder lijst. Deze heeft een unieke oplage van 1 stuk. Het werk is tevens voorzien van een certificaat van echtheid en stempel door Kouw-Art. Formaat 46x54 cm leverbaar in een oplage van 1 geprint op bariet papier door Peter Paul Huf met echtheidsstempel en certificaat van Kouw-Art

Made you too big

2010

The Sign en Waiting for the sign samengesmolten in een kunstwerk. Oplage 3. Verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Alle uitgeprint met 8 kleuren Epson UltraChrome K3 inkt op 320 gm2 gloss Baryta Harman by Hahnemuhle.

Contact

2010

Deze foto is genomen in het Amsterdamse Bos met een sluitertijd van 15-30 seconden. Foto is in photoshop spiegelend bewerkt en uitgeprint door Peter Paul Huf. De print is op diasec geplakt en kan kaal aan de muur worden gehangen zonder lijst. De print heeft een unieke oplage van 1 stuk voorzien van een certificaat van echtheid en een stempel door Kouw-Art.      

Contact 2

2010

Deze foto is genomen in het Amsterdamse Bos met een sluitertijd van 15-30 seconden. Foto is in photoshop spiegelend bewerkt en uitgeprint door Peter Paul Huf. De print is op diasec geplakt en kan kaal aan de muur worden gehangen zonder lijst. De print hebben een unieke oplage van 1 stuk en voorzien van een certificaat van echtheid en een stempel door Kouw-Art.