Acryl is het materiaal dat ik het meest gebruik omdat dit werkt voor een techniek die ik zelf heb ontdekt. Mijn werk bezit meerdere lagen acrylverf over elkaar, sommige wel meer dan 20 lagen. In deze groep zijn mijn werken opgespannen op spieraam. Naast mijn gebruik van de beste materialen is mijn werk voorzien van een UV-werende laklaag.

uit 2000 tot 2008 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

De doop?

2000

Waar is de doper?!  Het werk bevat een extra portie verf, dan heb je echt iets aan de wand hangen.

Lekker likken

2001

Lekker likken....verwen je liefje met een lekkere lik achter haar oor! Werk is voorzien van een mooie zwart blauwe baklijst.

Hieper de piep

2002

Feestje. Het feest is helemaal compleet met vrouwelijk gezelschap. Maar het gebeurt wel eens dat je op een echt mannen feestje belandt.

1 achter de hand

2003

Nou schatje als je zo door gaat....

Vrij gezellig

2004

Gezellig hoor....wat zullen we nou weer es doen?

We're a winning team

2004

Samen staan we op de eerste plaats! Dit werk beeld uit, 2 partijen of 2 personen die hun visie tot een succes hebben gebracht. Overwinnaars, luisteren naar elkaar en hebben een breed inzicht en kunnen voorruit focussen en belemmeringen en obstacles naar succes vroegtijdig op te lossen. Succesvol word je niet door te focussen op alleen eigen ideeen. Verbonden met elkaar zijn en ogen ophouden voor vernieuwigen maar soms zijn de visies uit het verleden een sleutel tot nieuwe wegen naar het succes van vandaag of toekomst. Het werk heeft opgehoogde vormen met nadruk op de ogen. Deze zijn 3 cm opgehoogd door gebruik van dikke lagen verf...Lekker zwaar!

Luisteren!

2004

Het is een lieverd van een beest, maar luisteren alleen wanneer het hem uitkomt!

Boswandeling

2004

Boswandeling? Waar zijn de wilde dieren dan?

Akkooord

2005

Akkoord, we hebben een deal! 3-luik op hoogwaardig linnen van ieder 100x70 cm.

Poppetje

2008

Alle vrouwen zeuren? Deze niet hoor!